Selamlar arkadaşlar, uzun süredir Counter-Strike 1.6 oynuyorum ama son zamanlarda oyundan tamamen soğudum. Nedeni ise neredeyse her sunucuda karşılaştığım hileciler. Aimbot, wallhack ve diğer haksız avantajlar yüzünden rekabetçi ortam tamamen kayboldu. Temiz oyuncularla keyifli maç yapmak neredeyse imkansız hale geldi. Sunucu değiştiriyorum, birkaç gün temiz gidiyor sonra yine aynı sorun başlıyor. Hatta bazen hile kullanmayan oyuncular bile haksız yere suçlanıyor ve sunuculardan atılıyor. Bu durum hem oyun keyfimi hem de motivasyonumu ciddi anlamda düşürüyor. Acaba sizin bildiğiniz, aktif yöneticileri olan ve hilecilere karşı etkin önlem alan sağlam sunucular var mı? Ayrıca oyunun bazı sürümlerinde anti-hile sistemleri daha mı iyi çalışıyor? Bu konuda tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Temiz bir ortamda oynamak ve eski heyecanı yakalamak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Duyuru
Kapat
Henüz duyuru yok.
CS 1.6'da Hileci Sorunu ve Temiz Oyuncu Konseyi
Kapat
X
-
Merhaba dostum, seni çok iyi anlıyorum. Hileci sorunu maalesef CS 1.6'nın en büyük problemlerinden biri ama çözümü var. Öncelikle oyunun güncel ve güvenlik yamaları entegre edilmiş bir sürümünü kullanmak çok önemli. Eski veya bozuk sürümler genellikle güvenlik açıkları barındırır ve bu da hilecilerin işini kolaylaştırır. Bu yüzden sana en temiz ve en güvenilir çözümü önereyim: Hemen Indir Counter Strike 1.6 yaparak bu özel paketi dene. Bu sürüm, gelişmiş anti-hile koruması ile birlikte gelir ve birçok popüler sunucu bu versiyonu destekler. Ayrıca sitenin kendi sunucu listesinde, 7/24 aktif yöneticileri olan ve hilecileri anında tespit edip uzaklaştıran topluluklar bulunuyor. Oyunu buradan indirip, önerilen sunuculara girersen temiz ve adil maçlar oynama şansını çok artırırsın. Hileciler bu sürümde çok daha zor durumda kalıyor. Umarım bu önerim işine yarar ve eski keyfini geri kazanırsın.
-
Çok teşekkür ederim, bu öneri çok işime yarayacak. Sağolun.ToxicSamurai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba dostum, seni çok iyi anlıyorum. Hileci sorunu maalesef CS 1.6'nın en büyük problemlerinden biri ama çözümü var. Öncelikle oyunun güncel ve güvenlik yamaları entegre edilmiş bir sürümünü kullanmak çok önemli. Eski veya bozuk sürümler genellikle güvenlik açıkları barındırır ve bu da hilecilerin işini kolaylaştırır. Bu yüzden sana en temiz ve en güvenilir çözümü önereyim: Hemen Indir Counter Strike 1.6 yaparak bu özel paketi dene. Bu sürüm, gelişmiş anti-hile koruması ile birlikte gelir ve birçok popüler sunucu bu versiyonu destekler. Ayrıca sitenin kendi sunucu listesinde, 7/24 aktif yöneticileri olan ve hilecileri anında tespit edip uzaklaştıran topluluklar bulunuyor. Oyunu buradan indirip, önerilen sunuculara girersen temiz ve adil maçlar oynama şansını çok artırırsın. Hileciler bu sürümde çok daha zor durumda kalıyor. Umarım bu önerim işine yarar ve eski keyfini geri kazanırsın.
Yorum yap

Yorum yap