Duyuru

Kapat
Henüz duyuru yok.

Corona günlerinde Retro Gecesi

Kapat
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
new posts

Corona günlerinde Retro Gecesi

Zoom yahut önereceğiniz başka bir platform üzerinden böyle bir şey mi yapsak?

Ne dersiniz?

Yapalım tabi, keyifli olur

Yorum yap

Evet, hemen hemen her yerde muz var. Burada, maske olmadan dışarı çıkarsanız size herhangi bir hizmet vermeyi reddedeceklerdir. Bunun bir güçlük olduğunu düşünmüyorum. Virüsün yayılmasını önlemeye yardımcı olursa, sivil görevimi yapıyorum ve beni ve etrafımdakileri koruyorum. Bu salgının nüfus arasında bir fikir karışımı olduğunu biliyorum, ancak virüs yüzünden ölüm sayısını ve acı çeken insanları inkar edemezsiniz. Hatta bazılarını okudum scam reporting site bir aşı hala insan testi için onaylanmaktan uzak. Bu yüzden en iyisi, başkalarına ve genel olarak ülkeye yardım etmek için elinizden geleni yapmaktır. Bir maske bir anlaşma kadar büyük değil.

Yorum yap

Arkadaş bot üyemiz bile ne kadar şirin yahu

Yorum yap

Bu zoom işi n'oldu I.R.on dostum?

Yorum yap

Odamı topluyorum... şöyle prezentabl bir hale getirebilirsem hemen yapalım amiga os dostum 👍

Yorum yap

Oynamaya başlamadan önce ne kadar kaybetmeyi göze alabileceğinize karar verin. Gittiğinde - bitti! Kazanırsanız şanslısınız, ancak şansınız devam etmezse hayal kırıklığına uğramayın. Çevrimiçi kumar endüstrisi, COVID-19 krizi sırasında güçten güçlenmeye ve dayanıklılığa gidiyor. Sektörün 2026 yılına kadar 160 milyar dolarlık bir değere ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu, artan akıllı telefon kullanımı, yenilikçi kumar biçimleri ve ilgi gösteren yeni demografik verilerden güç alıyor. Çoğunlukla çevrimiçi kumarhane oynuyorum pin up cazino
              Konu reykart tarafından (https://www.commodore.com.tr/member/249-reykart Saat 26-10-2022, 08:54 ) değiştirilmiştir.

Yorum yap

Thank you for sharing this information with us.
                Exipure is a 100% natural dietary formula referred to as the tropical loophole that supports healthy weight loss through efficient fat-burning.

Yorum yap

Hazırlanıyor...
                X